Connect with us

Proiecte

Activitati in desfasurare

Activitati in desfasurare

Obiectivul general al proiectului, CRIM 2 – CENTRU DE RESURSE SI INTEGRARE IN MUNCA ID157507 prin Programul Operațional Capital Uman, este creșterea nivelului ocupării în muncă pentru șomeri și persoane inactive cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoane cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație și cu domiciliul în regiunile Nord-Est și Centru.
SIBARO S.R.L. Furnizor de formare profesională și Centru de evaluare și certificare a competențelor profesionale din mun.Sfântu Gheorghe str.Korosi Csoma Sandor nr.3, jud.Covasna, și Partener în cadrul proiectului și-a ptopus evaluarea și certificarea de competențe profesionale pentru 63 de persoane din grupul țintă cu domiciliul în Regiunea Centru (jud.Covasna, Brașov și Harghita).
Până la această dată 42 de persoane înscrise în GT au fost evaluate și certificate gratuit în cinci calificări : lucrător comercial, dulgher – tâmplar – parchetar, fierar – betonist, electrician constructor și lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale.
Dintre acestea, 12 persoane au dobândit un loc de muncă iar ca sprijin pentru angajare au beneficiat de echipamente tehnologice cu titlu gratuit.

Apasă pentru a comenta

Warning: Undefined variable $user_ID in /home3/cristisibaro/public_html/wp-content/themes/the-league/comments.php on line 48

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Mai Multe din Proiecte